Nikl sójový izolát

Nikl sójový izolát
Na tento produkt sa nevzťahujú žiadne ďalšie zľavy.
.
Kód8344_MASVýrobcaNIKLZáruka24 mesiacov
Vzniká pri spracovávaní sójových bôbov odstránením oleja a povrchového obalu. Výsledkom procesu sú nízkotučné vločky, ktoré sa používajú na výrobu odtučnené sójovej múky, sójových koncentrátov a sójových izolátov. Následným izolovaním (odobratím) proteínu z nízkotučných vločiek vznikajú sójové proteínové izoláty. Obsahujú až 92% proteínov. Tento izolát obsahuje najväčšie množstvo proteínov zo všetkých sójových výrobkov. Jeho použitie zlepšuje pojivosť a uľahčuje rolovanie. Nielen vďaka svojim vlastnostiam, ale aj vďaka vysokému obsahu proteínov, ktoré sú vďaka jeho predchádzajúce tepelnej úprave lepšie stráviteľné, patrí medzi najvyhľadávanejšie komponenty do suchých zmesí. Má neutrálnu chuť a preto sa hodí do akéhokoľvek typu boilies mixu. Odporúčané dávkovanie je max. 15%
VýrobcaNIKL
Parametre
Popis
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povoliť všetkoNepovoľovať cookies